4daagse chica's

maandag, juli 18, 2005

Dag 0, Maandag 18 juli 2005

Dag: 0

Route: Op en neer naar de Wedren om de startkaart op te halen.

Start: 13.30 uur

Eerste Rust: De witte tentjes voor de 40 km lopers. Startkaart en streepjescode-pas zijn in da pocket!

Tweede Rust: 14.00 uur bij de leden van het Walkers 4 Walkers forum




Fons, de kleinste Chica-fan, maakt reclame voor onze actie!

Derde rust: 15.00 uur bij het wandelgroepje van Bill en zijn brandweervriendjes. En daar zijn onze "Amersfoort-vrienden" ook!







Vierde rust: 16.30 Uur bij de Pink Angels. Ze zien er fantastisch uit met hun roze hoedjes. We hebben roze boa’s voor ze gekocht die ze er trots omheen knopen! Er worden foto’s gemaakt, er wordt bier gedronken en er wordt veel, heel veel gelachen! We hebben er zin in!



Eerste biertje: 15.10 Uur. Na iedereen uitgebreid begroet te hebben!

Hoogtepunt: Sunny is jarig! Met meer dan 40.000 bezoekers is dit haar beste verjaardag ooit!







Van Bill krijg ik een echte Lollifant voor m'n verjaardag!

Dieptepunt: Tanja en Natalia kunnen geen startkaart ophalen omdat ze zijn uitgeloot. Des te meer respect dat ze toch besloten hebben mee te lopen!

Pijn?: Pijn aan de voeten van het geslenter op de slippers. Het wordt tijd dat we de veters van onze wandelschoenen gaan strikken!

Nieuwe vrienden: Alle Walkers4Walkers forumleden, maar Maarten in het bijzonder. Alle wandelmaatjes van Bill die ons een warm welkom geven!
En natuurlijk de Pink Angels, Charlie en alle fans die zij om zich heen verzameld hebben…



Held van de dag: Eus (de broer van Sunny). Omdat hij zijn woning aan de Kronenburgersingel (op 300 meter van start- en finishterrein en met FANTASTISCH uitzicht) beschikbaar stelt voor 3 wandelaars die zijn hele woonkamer volstouwen met luchtbedden, kleren, pennen, stickers en ballonnen. Omdat hij ons toeliet in zijn territorium. Omdat ‘ie zich niet gek liet maken door ons typische meidengedrag! Omdat ‘ie koelbloedig zichzelf bleef en z’n eigen ding bleef doen. En omdat later zou blijken dat hij ook heel lief soep kon koken in de achterbak van zijn auto!





Finish: Na een etentje met de Pink Angels en hun Charlie in eetcafe de Spil (Bill schuift ook nog even aan) besluiten we rond 22.00 uur onze logeeradressen te gaan opzoeken. De Angels lopen 50 km en moeten om 04.00 fris en fruitig aan de start staan. Wij mogen "uitslapen" tot 05.00 uur, maar door de zenuwen komt van slapen niet al te veel.